Din karriere

AKTUELLE JOB

 Cash Management Assistant


DANMARKS SKIBSKREDIT SOM ARBEJDSPLADS


Som medarbejder i Danmarks Skibskredit, bliver du en del af en specialiseret virksomhed med høj faglighed og dygtige kolleger. For os er omdrejningspunktet de menneskelige relationer: – Tillid – Retfærdighed – Samarbejde, og det gælder både med vores samarbejdspartnere og med hinanden. Vores arbejdsdag er præget af en rar og uformel atmosfære, hvor alle kender alle, og hvor vi sætter en ære i at hjælpe hinanden. Derudover er vi kendetegnet ved en flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra den gode idé til handling.

DIN KARRIERE

Selvom vi er et lille hus med godt 80 ansatte, vil du opleve, at dit skillset løbende forbedres, og at du får tildelt mere ansvar. Vi vokser, når du vokser. Vi går derfor meget op i kurser og efteruddannelse, så du oplever faglig og personlig udvikling. Vi tror på, at det er hovedårsagen til, at vi har en gennemsnitsanciennitet på 10 år. Når først du er inde, er det svært at stoppe hos os igen. Det er vi meget stolte af.

Vi vokser, når du vokser.

”Frihed under ansvar” er en stor del af vores ledelsesbegreb på tværs af alle afdelinger. Vi har stor tillid til vores ansatte, og vi tror på, at den enkelte både kan og vil tage ansvar for at løse egne opgaver. Når du bliver ansat i Danmarks Skibskredit, er du særlig udvalgt og vil løbende opnå et større selvstændigt ansvar. Det er vigtigt for os, at du som nyansat får den bedste start, og derfor har vi ved hver ansættelse skræddersyet et onboarding-forløb, der passer til stillingen og til dig. Vi tror på, at med den rette onboarding, får du og vi mest ud af dit potentiale.

DINE FORDELE SOM MEDARBEJDER

Godt arbejde kræver naturligvis gode arbejdsforhold. Det indebærer gode løn- og arbejdsforhold, men også attraktive personaleordninger såsom sundhedsforsikring, tandforsikring, kritisk sygdomsforsikring, massageordning, attraktiv kantineordning, frugtordning, hyggelige sociale arrangementer m.m.

PLADS TIL MERE END ARBEJDE

Livet består af mere end bare arbejde. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere oplever, at der er en sund balance mellem arbejds- og privatliv. Naturligvis vil der være perioder, hvor spændende opgaver kræver en ekstra indsats, men det må ikke være en permanent tilstand. Hos os er der plads til det hele menneske. Vi tror på, at medarbejdere, der får lov at leve livet ved siden af arbejdet, er mere engagerede, motiverede og produktive.

… plads til det hele menneske.

FÆLLESSKABET

Der skal være plads til at lave andre ting sammen med sine kolleger end blot arbejde. ”Søulkene” er Danmarks Skibskredit sociale forening, der har eksisteret siden 1991. Foreningen laver sjove sociale arrangementer uden for arbejdstid, som ryster organisationen sammen. Hen over året afvikles arrangementer som f.eks. teaterture, diverse smagninger, banko, fredagsbar, juletræsfest, gokart mm.

SØG UOPFORDRET

Vi modtager naturligvis altid gerne uopfordrede ansøgninger. I Danmarks Skibskredit bruger vi aktivt vores uopfordrede CV-bank. Vi har haft stor succes med at se vores CV-bank igennem for relevante kandidater, forinden vi opslår en stilling. Du er derfor meget velkommen til at sende os en ansøgning, hvor du beskriver dine kompetencer og dit interesseområde. Enhver henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn, hvor vi blandt andet deler alle vores ledige stillinger.

Du kan sende os din ansøgning og CV ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi ser frem til at høre fra dig.