Shipping Market Review by Danish Ship Finance

Danmarks Skibskredit etablerede sin analyseafdeling i begyndelsen af 00'erne for at udvikle en dybere forståelse af den udvikling, som global økonomi gennemgår, og dens indvirkning på shippingbranchen. Vores analyser kombinerer globale makroøkonomiske tendenser med teknologisk innovation. Målet er at opnå et bedre indblik i de dynamikker, som former udsigterne for shippingbranchen.

Shipping Market Review by Danish Ship Finance

Udfyld formularen for at downloade Shipping Market Review

Modtag vores halvårlige Shipping Market Review med opdateringer om global økonomi og shippingmarkederne ved at tilføje dine detaljer nedenfor. Vi respekterer dine private oplysninger og videresælger aldrig data. Du kan forlade vores mailingliste når som helst.

* indicates required

Vores halvårlige Shipping Market Review har til hensigt at give et unikt perspektiv på shipping-branchens mest betydelige langsigtede tendenser. Den søger at etablere et referencepunkt og tager således også fat på de seneste begivenheder og på den forventede kortsigtede udvikling.

Disclaimer: "This report is provided to you for information purposes only. Danish Ship Finance will not be responsible for the consequences of reliance upon any opinion or statement contained in this report".